Verbinding verbroken… en hersteld

Eerste Paasdag, 1 april 2018, een memorabel dagje. Ik brak mijn been op meerdere plaatsen tijdens een uitje met mijn longboard. Ik weet nog goed hoe ik viel en schreeuwde en vervolgens volkomen kalmeerde. De eerste man die in mijn buurt was, vroeg geschrokken, “Gaat het? Kan ik u overeind helpen?” Ik reageerde lachend, “Nou, bel maar 112, want deze Paasdag gaat mijn herrijzenis niet lukken!”

röntgenfoto gebroken knie

De breuken bleken complex en vergen een langdurig herstel. Verbroken verbindingen herstellen niet zondermeer.

Zenzo is gelukkig een onderlinge gebleken en de deelnemers zijn onder zelfbegeleiding toch een aantal keren bij elkaar kunnen komen in mijn huis in Appelscha! Dat heeft mij veel goed gedaan.
En ondertussen kan ook ik weer meedoen. Daar ben ik zo gelukkig mee! De verbinding blijkt niet verbroken geweest, slechts fysiek verstoord. We zijn samen en doen dit zitten met elkaar en voor elkaar, altijd weer.

Zenzo kan weer voluit per vanavond, 28 juni. De wekelijkse bijeenkomsten hebben met het mooie weer een fijn zomers karakter waarbij we buiten mediteren en de warme dag inclusief alles heerlijk van ons af laten glijden, de koelere avond in.

De komende weken gaan we ook nog eens kennismaken met een aantal geïnteresseerde mensen. Altijd leuk en spannend tegelijk.

Als jij een keer behoefte hebt om zonder enige verplichting te proeven van hoe het bij ons is, weet jezelf welkom!

Heb het goed en wellicht tot gauw.

1 thought on “Verbinding verbroken… en hersteld

Reacties zijn gesloten.