Timmeren

Aan de weg timmeren. Dat doe ik. Dat bedoel ik te doen. En soms wordt dat heel duidelijk.

Op Oudejaarsdag, in de laatste krant van het jaar, publiceerde de Nieuwe Ooststellingwerver een leuk artikel over Zenzo. Het artikel is geschreven ter gelegenheid van de officiële opening deze januari. Anita Boel van fotoTekst.nl maakte de foto en schreef het artikel.

Ondertussen heeft de folderactie tot nu toe zes mensen verleid om mee te doen met een proefles. Ook interesse? Meditatie ondersteunt bij uitstek je daadkracht voor het goed inzetten en volhouden van al je goede intenties dit nieuwe jaar! Dus geef je ook op voor een gratis en vrijblijvend proefles.

Hoe dan ook, in ieder geval de beste wensen voor 2014. Dat al je wensen en verwachtingen mogen uitkomen op een manier die gunstig is voor alles en iedereen. _/|\\_